Over ons

Korte communicatielijnen met langetermijn relatieopbouw

Wie zijn wij

?

Wij zijn een klein team met grootse ideeën

Een klein team heeft als voordeel dat er korte communicatielijnen zijn en je wensen direct omgezet worden in sprankelende, eigentijdse ideeën.

!

Wij hebben grootse ideeën voor een klein budget

Bedrijven met een groot of minder groot budget willen uiteindelijk hetzelfde; Goed bereikbaar zijn met een duidelijke bedrijfsprofielering.

About

Sunmedia is een online advertising bureau en biedt een breed scala van diensten aan op het vlak van grafische vormgeving, webdesign en online advertising. Naast eigen Advertising Concepts en exact match op domeinnamen (EMD’s) bieden wij natuurlijk ook voor onze klanten een totaalpakket voor online- en offline media (w.o. huisstijlontwerp, drukwerk, hosting en website-ontwikkeling).

Sunmedia besteedt veel aandacht en zorg aan elk project, groot of klein. Wij realiseren complete huisstijlen met het ontwerp van drukwerk en de realistie van een responsive website. Maar je kunt ook gerust contact opnemen voor het ontwerpen van een flyer!

De door ons geregistreerde generieke domeinnamen zijn hoofdzakelijk bestemd voor het vervaardigen en exploiteren van eigen portals en branchegerichte zoekmachines waar internetbezoekers direct en snel kunnen vinden wat ze zoeken. Doeltreffende en effectieve bekende generieke domeinnamen hebben ten slotte een zeer sterke monopolie- en vindpositie op internet.

Online & Offline Media

Online Media

Digitale reclame-uitingen

Websites geschikt voor desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon en (digitale) presentaties voor je bedrijf.

Offline Media

Huisstijl & Drukwerk

Van het ontwerpen van een eenvoudig visitekaartje to het vervaardigen van een complete huisstijl.